Huiselijk, sfeervol en gezellig

Het kinderdagverblijf is gevestigd in een rustige dorpsomgeving aan de rand van de uiterwaarden en in de nabijheid van de bossen van Stichting Twickel. Marron is gehuisvest in een gerestaureerde dorpsboerderij waarvan de begane grond ter beschikking staat van de kinderen. Deze locatie heeft van zichzelf al een knusse en huiselijke sfeer. 

De huisvesting is optimaal afgestemd op de behoeften van een groep kinderen in verschillende leeftijdsfasen. De huiskamerachtige indeling met o.a. een eettafel, zithoek en speelruimte, is vertrouwd voor zowel de allerkleinsten als de grotere kinderen. Op de begane grond zijn speciale rustkamertjes ingericht. Uiteraard is er voor iedere leeftijdsgroep ruim voldoende veilig speelgoed.

Op het buitenterrein is een apart
gedeelte ingericht voor dieren.

Download het complete Pedagogisch beleidsplan

Download het complete Beleidsplan Veiligheid Gezondheid Marron

Aandacht voor uw kind

Warmte, aandacht, rust, een vertrouwde plek, een vast ritme, het gevoel dat je ergens bij hoort. Al deze dingen krijgt uw kind thuis. U geeft het met liefde.

Maak een afspraak

Meer weten over Kinderdagverblijf Marron? Heeft u vragen over beschikbaarheid of wilt u een kijkje nemen op de vestiging in Dieren?

feedback
feedback