Marron op Expeditie

Onze nieuwe dagopvang en peuteropvang locatie in Dieren-Noord is sinds augustus 2019 gevestigd in een kindvriendelijke wijk in de basisschool de Expeditie aan de Meidoornlaan. Dicht bij het Bos en met veel ruimte om de locatie en een prettige samenwerking met de school zorgen ervoor dat is dit een verassend leuke plek is. 

Tevens zijn er voorbereidingen om per februari 2020 ook VSO aan te bieden op deze locatie.  

De huisvesting is optimaal afgestemd op de behoeften van een groep kinderen in verschillende leeftijdsfasen. De huiskamerachtige indeling met o.a. een eettafel, zithoek en speelruimte, is vertrouwd voor zowel de allerkleinsten als de grotere kinderen. Begin dit jaar zijn er speciale rustkamertjes gecrieëerd waar voldoende ruimte is. Uiteraard is er voor iedere leeftijdsgroep ruim voldoende veilig speelgoed.

Op het buitenterrein is royaal opgezet en veilig omsloten. 

Aandacht voor uw kind

Aandacht, rust, een vertrouwde plek, een vast ritme, het gevoel dat je ergens bij hoort. Al deze dingen krijgt uw kind thuis. U geeft het met liefde.

Maak een afspraak

Meer weten over dagopvang KDV Marron? Heeft u vragen over beschikbaarheid of wilt u een kijkje nemen op de vestiging in Dieren?

Documenten

Wilt u meer informatie over ons Pedagogisch beleid, voedingsbeleid of huisregels? Ga dan naar onze documenten pagina.

feedback
feedback