Sport en Natuur BSO

Marron Sport en Natuur BSO is geopend van 7:00 uur tot 18:30 uur. Heeft u deze dag opvang nodig voor uw kind dan kunt u uw interesse kenbaar maken bij onze BSO locatie, bereikbaar op 06-13266670

Waarom is Marron een Sport en Natuur BSO gestart?
Wij vinden het belangrijk dat kinderen na schooltijd kunnen ontspannen. Even geen schoollokaal en geen schoolplein vol met tegels. Naast ontspanning bieden wij uitdagende sportactiviteiten en gaan we veel de natuur in. Door dat we gebruik kunnen maken van deze voorzieningen is het ons beleid om geen beeldschermtijd tijdens de opvang aan te bieden. Dit is waar Marron voor staat.

Locatie
Op zaterdag 20 oktober 2018 heeft burgemeester van Eert op een sportieve manier de Sport en Natuur BSO van Marron geopend. De BSO is gevestigd in het nieuwe pand van Hockeyclub MHC aan de Imboslaan 2a in Dieren. Wij mogen met de kinderen gebruik maken van alle faciliteiten van dit prachtige gebouw en de omliggende sportvelden, samen met het Nationaal Park Veluwe Zoom naast de deur is dit voor ieder kind de perfecte plek na schooltijd. Zit uw kind in Dieren of directe omgeving op school dan haalt een medewerker van Marron uw kind van school op. Wij gebruiken hiervoor onze eigen BSO-auto. In het pedagogisch beleidsplan leest u onze werkwijze.

Opvang keuze
U kunt bij ons terecht vanaf 1 dag per week, u maakt de keuze uit een lange (vanaf 11:30 uur) of korte (vanaf 14:00 uur) opvang middag tijdens de schoolweken (40 weken) daarnaast neemt u minimaal 1 vakantiedag van 11,5 uur af per maand. Wij zijn geopend tot 18:30 uur en tijdens vakanties van 7:00 tot 18:30 uur. Deze dag kunt u in overleg inzetten op een schoolvrije dag of tijdens de 12 weken vakantie. De locatie is de gehele week van maandag tot en met vrijdag geopend, ook tijdens schoolvrije dagen, 52 weken per jaar. Met uitzondering van nationale feestdagen.

Rondleiding
Heeft u nog geen rondleiding aangevraagd dan kunt u dit doen door telefonisch contact met ons op te nemen via 06-13266670 of via info@kdvmarron.nl

Inschrijving
Wilt u uw kind inschrijven, dit kan u doen via onze website, u ontvangt daarna een bevestiging. Inschrijven BSO

Intake
Na inschrijving wordt u een maand voor aanvang uitgenodigd voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kunt u nog zaken toelichten en kunnen wij nog verdere vragen beantwoorden. Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben dan staan wij u graag te woord.

Aandacht voor uw kind

Aandacht, rust, een vertrouwde plek, een vast ritme, het gevoel dat je ergens bij hoort. Al deze dingen krijgt uw kind thuis.

Maak een afspraak

Meer weten over dagopvang KDV Marron? Heeft u vragen over beschikbaarheid of wilt u een kijkje nemen op de vestiging in Dieren?

Documenten

Wilt u meer informatie over ons Pedagogisch beleid, voedingsbeleid of huisregels? Ga dan naar onze documenten pagina.