Extra opvang & ruilen

Extra opvang

Wenst u extra opvang af te nemen naast de geplande contractdagen, dan kunt u dit aanvragen door een mail te sturen naar anja@kdvmarron.nl of door het aan te vragen via het Ouderportaal. Er wordt dan bekeken of er op de gewenste dag een plek beschikbaar is.

Voor extra opvang wordt het dagtarief van uw contractkeuze gerekend. U ontvangt van ons een bevestiging of er op de gewenste dag plek is. De besproken extra opvang kan na bevestiging niet meer worden geannuleerd.

Ruilen

In plaats van extra opvang af te nemen, is het mogelijk om een ruiling aan te vragen. Een standaard dag kunt u dan inzetten op een andere dag indien er plek beschikbaar is.
Ruildagen tijdens (school)vakanties geven beperkte opties. Voor een ruiling hanteren wij de volgende voorwaarden:

  • Het bieden van ruildagen is een service van Marron; geen recht. Ruilen kan alleen als er plek is op de groep.
  • Een ruildag kan vanaf drie maanden voor de oorspronkelijke opvangdag worden aangevraagd.
  • Aanvragen kan tot 24 uur voor de oorspronkelijke opvangdag.
  • Een ruildag kan drie maanden voor tot en met drie maanden na de oorspronkelijk opvangdag worden ingezet.
  • Indien u een geaccepteerde ruiling annuleert, komt deze ruildag te vervallen.
  • Ruiling aanvragen kan per mail naar anja@kdvmarron.nl of via het Ouderportaal.

Valt een standaard opvangdag op een nationale feestdag dan kunt u deze vanaf drie maanden voor de te ruilen dag tot een jaar na de te ruilen dag inzetten.

Deze service bieden wij om zo goed mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen. We kunnen uiteraard alleen dagen ruilen of extra opvang bieden als de kwaliteit van de opvang niet in het geding komt. Daarbij wordt rekening gehouden met de wettelijke kind-leidster ratio en de maximale capaciteit van de opvang. Hierdoor kan het voorkomen dat een kind uit een andere leeftijdsgroep wel geplaatst kan worden en uw kind niet, ook al had u het eerder aangevraagd.

Neem contact op

Kies een locatie waar je contact mee wilt opnemen.