Lees wat andere ouders van onze opvang vinden…

Voor onze dochters Fleur en Noa is het elke donderdag weer een groot plezier om naar Marron te mogen. Elke keer leren en ontdekken ze weer iets nieuws.

Familie Brinkert

Heerlijke plek voor de kinderen. Kleinschalig en gezellig, iedereen kent alle kinderen (en ouders). Zowel van het kinderdagverblijf als op de BSO komen de kinderen vrijwel altijd moe en vies van het buitenspelen weer thuis

Hanneke Luttikhuis

Hele leuke locatie (aan de bosrand en naast het hockeyveld) en er zijn veel verschillende activiteiten voor de kinderen, vooral lekker veel buitenactiviteiten. Het aanbod is divers en hierin kunnen de kids zelf een keuze maken wat ze die middag gaan doen. Lieve medewerkers en een keer een dag ruilen is ook altijd bespreekbaar.

Manon Grotendorst

Na fijne jaren op het kinderdagverblijf van Marron, gaan de kinderen met plezier naar de BSO. Met het ideale plekje bij het bos en de sportvelden, kunnen de kinderen lekker veel buiten zijn. Lieve medewerkers met aandacht en goede zorg voor de kinderen en prettig in de communicatie.

Martine Stam

Fijne kinderopvang en bso! Onze zoon heeft zich altijd fijn en veilig gevoeld bij de medewerkers van Marron. En wij als ouders, hebben ons altijd welkom gevoeld! De locaties zijn uniek te noemen en ademen en een gezellige, huiselijke sfeer.

Heleen Kelderman
Neem contact op

Kies een locatie waar je contact mee wilt opnemen.