Wil jij leren in de praktijk, waarbij jouw lessen ook op een van onze locaties plaatsvinden? Wil jij les krijgen van mensen die direct uit de praktijk komen? Wil jij jouw eigen leerroute kunnen inrichten?

Dan is School4u het voor jou! In de klas ‘School4u’ krijg jij de mogelijkheid om binnen de regio Dieren jouw leerroute zelf vorm te geven. Je heb tijdens jouw leertraject gegarandeerd een stageplek bij Kindercentra’s  Marron Kinderdagverblijf, Puck & Co en KSH. Je mag verschillende opvangsoorten ervaren en onderzoeken welke organisatie het beste bij jou past. Naast praktijkervaring bieden wij jou ook gastlessen en eventuele andere nodige scholing zoals BHV aan. Ook bestaat er de mogelijkheid om de opleiding versnelt te doorlopen. 

School4u heeft plek voor 24 studenten van alle leerjaren van de opleidingen: ‘Gespecialiseerd pedagogisch medewerker’ en ‘Pedagogisch medewerker’. Je kunt dus ook instromen als je al gestart bent met een van deze opleidingen.

Ben je nieuwsgierig, maak een afspraak voor een kennismaking via nanine@kdvmarron.nlhttps://www.rijnijssel.nl/mbo-opleidingen/welzijn/pedagogisch-medewerker-kinderopvang/